Home


Nieuwjaarsduik Schaijk.

Op 1 januari om 13:00 uur bij Hartje Groen & De Boshut

Nieuwjaarsduik voor 4 Schaijkse Goede Doelen

SCHAIJK – Op nieuwjaarsdag vindt de allereerste Schaijkse Nieuwjaarsduik plaats bij Charme Camping Hartje Groen en De Boshut. Om stipt 13:00 uur (let op gewijzigd tijdstip!) geeft een werelddorp-beroemde Schaijkenaar het startschot waarna het nieuwe jaar verfrissend gestart kan worden met een duik in het zwemven. Natuurlijk  is er koek & zopie, de opbrengst hiervan is voor de vier samenwerkende Schaijkse Goede Doelen: EOF-Ghana, Stichting Hulp aan Oost-Europa, Stichting Pater Vos – India,  en StiKaRo – Roemenië, de coördinatie is in handen van MOV Schaijk-Reek.

After de Dip Snertparty

Alle duikers ontvangen de bekende oranje Unox-muts (zolang de voorraad strekt!). Bovendien kunnen zij zich vooraf of ter plekke laten sponsoren voor hun duik. De opbrengst hiervan is ook voor de 4 Schaijkse goede doelen. Na de duik is er een After de Dip Snertparty tot 16:00 uur met DJ Rickert in huiskamer ’t Hart midden op Hartje Groen. Ook de Boshut is geopend voor een drankje na de duik.

Maandag 1 januari – 13:00 uur - Hartje Groen & De Boshut - Udensedreef 14 – SCHAIJK meer informatie: www.hartjegroen.com.
 
Aan de informatie op deze site kunnen geen rechten worden ontleend